Biz Türklere Merhamet etmeyeceğiz ,Çünkü Türkler merhameti hak etmiyor ! Güya Aydin



Biz Türklere merhamet etmeyiz, çünkü Türkler merhameti hak etmezler, Türkler için en hayırlısı  ölmüş olanlardır, bu yüzden onları gördüğünüz yerde öldürmelisiniz!


"Bu makale, Kürt ve Türk milletleri arasında savaş ve çatışmalara neden olan insanlık dışı ve cahil insanlar hakkındadır."


Geçenlerde Facebook'ta Irak Kürdistanı haberlerini takip ederken "Nma" sayfasında bir yazı dikkatimi çekti. Irak Kürdistan haber logosu sol üst köşede görüldü, fotoğrafa dikkat ederken şöyle ilgili bir not gördüm!

“yukarıda gösterdim gibi”


Türklere acımıyoruz çünkü Türkler merhameti hak etmiyor, en iyi Türkler ölenlerdir, bu yüzden onları gördüğünüz yerde öldürmek zorundasınız! 


Bu fotoğrafı ve yazısını görünce

çok şaşırdım, öyle ki bir kaç dakika duraksadım!

Elbette çoğumuz biliyoruz ki Kürtler Ve Türkler birbirini sevmiyorlar.

Ancak, bazı tutumlar saldırgandır ve sevmek ya da sevmemekle hiçbir alakası yokmuş.

Ayrıca, bir milletin, ülke  komşularını resmi olarak tehdit etmesi, liderlerinin ikiyüzlülüğünü ve ihanetini gösterir, çünkü ülkenin ırkçılığının sebebi sadece liderleri ve devletinin kurucusudur.. 


Ek olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayırseverler ve araştırmacılar yüzyıllardır bu sorunu çözmeye çalışıyor ve bu konuda binlerce kitap yazıldığı.


Ama ne yazık ki, bu sorun hala var ve sonsuza kadar devam edecek gibi görünüyor.

Bunun nedenlerinden biri, başkalarının sorunlarını  görmezden gelmeyi ve kendimizi her zamanda haklı olarak  öğrenmiş olmamızdır.


Umarım hepimiz adaletsizlikler karşısında sessizliği bozarak çocuklara ve ülkemizin geleceğine iyi bir örnek olabiliriz.


Nerede ve ne zaman olduğu önemli değil.

İster her yerde, ister Bazen. İster tek adımla, ister bir yazıla..

Çünkü  Zulme karşı susmak bir nevi adaletsizliktir.


Ayni zamanda “Arkadaşlarımın yardımıyla, Facebookta şikayet ederek 244088 takipçili “NMA”sayfasını Facebook'ta engelleyebildik.


Bu küçük bir adım olabilir ama artık böylesine müstehcen mesajlar göndermeye ve iki ulus arasında kaos yaratmaya cesaret edemiyorlar”



 Saygılarımla  Güya Aydin




























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suriyeli Sınımacılar neden ülkelerine dönmüyorlar?

Türkiye’nin en büyük düşmanı Kimdir?